8 март - Честит празник на всички дами!

8 март - Честит празник на всички дами!
8 Март 2020

Днес е 8 март - ден на жената, ден на мама. На тази дата честваме постиженията на представителките на нежния пол и поздравяваме важните жени в живота ни.

Празникът има много лица, много поводи за дискусии за тези, които искат да ги намерят. Преди всичко останало – той официално е Международният ден на жената. Това е ден за международно признание на икономическите, политическите и обществените постижения на жените.

Честит празник на всички дами! Бъдете нежни, красиви, чаровни и вдъхновяващи! Огрявайте с усмивката си вашите близки, стопляйте с погледа си вашия любим, милвайте с нежните си ръце своите деца и омагьосвайте с ефирното си присъствие всеки, който дръзне да мине по пътя ви...

Не се страхувайте да бъдете смели и горди, да поемате рискове и винаги да се стремите към щастието! То е там някъде и само чака да бъде открито. А когато го намерите - ценете го, пазете го, наслаждавайте му, грижете се за него и го чувствайте с всичките си сетива, както само вие си знаете!

Обичайте и бъдете обичани! Радвайте се на малките неща в живота и не забравяйте винаги да вярвате на женската си интуиция – тя никога няма да ви подведе.

Прочетете още