Стартира кампанията "Във Форма"

Стартира кампанията
9 Април 2021

Колко често в последната година си казахте „Не съм във форма?“ А спомняте ли си нощта на 31 декември, в която си обещахте, че от 1 януари „влизам във форма?“ Колко пъти пропуснахте незабравима среща с приятели, поход в планината, морска разходка под звездите, защото „не бяхте във форма“?

Сигурни сме, че всеки от вас мечтае един ден да бъде наистина „Във форма“: да има идеалното тегло, да се храни здравословно, да спортува редовно, да се откаже от вредните навици, да си създава положителни емоции ... Изобщо, да направи така, че и тялото, и духът му да се чувстват добре. И да, сентенцията „Здрав дух в здраво тяло“ не е просто думи, а смисълът на това да бъдеш щастлив.

Убедени сме, че всеки от вас има своята „рецепта“ да бъде във форма. И точно затова сме тук –да споделим, да ви подкрепим, да вървим заедно „Във форма“. С приятел винаги е по-лесно, а с много приятели – още повече.

В следващата половин година, а и след това, ние ви подаваме ръка – заедно с любими музиканти и артисти, които ще споделят с вас малките си (и големи) тайни за това, как се поддържат във форма – и физически, и ментално. Ще споделяме и дискутираме с вас мненията на специалисти, които ще разкриват различни аспекти от здравословния начин на живот и как да постигнем така нужния ни баланс.

„Във форма“ е вашата платформа, в която можем да споделяме всичко. Да попитаме, да получим отговор, да се похвалим с постигнатото, да приемем приятелски подадена ръка за подкрепа.

И, разбира се, да се забавляваме!

Прочетете още