VenZy: Движението е живот!

VenZy: Движението е живот!
27 Май 2021

С радост споделяме част от разговора ни с VenZy, в който той ни разказа какво означава за него да бъде #ВъвФорма, каква е мотивацията зад това, а също и къде може да го открием извън сцената.

Четете по-долу:

Здрасти, VenZy! Защо е важно за теб да си във форма и как го постигаш?

- Движението е живот! С времето забелязах как все по-малко се движа, от колата в къщи и така почти всеки ден. Също така покрай пандемията нещата станаха много зле… всичко това ме мотивира да си върна формата от преди години и да се постарая да я поддържам. Захванах се доста упорито и резултатите не закъсняха. Постигам всичко това с много движение, ходене пеша, разходки с бебето, фитнес и правилно хранене. Но най-много от всичко чрез дисциплина. Това е нещо, на което все повече държа с годините и с опита, който придобивам.

Носи ли ти удоволствие физическата активност или е по-скоро задължение?

- В момента, в който започнах да тренирам редовно, неусетно забелязах как се изпарява стресът, безсънието, притесненията и като цяло емоционалният ми баланс се възстановява. Старая се да правя всичко с желание и с ентусиазъм, иначе се превръща в нещо, което те товари, вместо да те разтоварва. Правете всичко с любов и ви обещавам, ще имате успех… рано или късно!

Извън професионалните ти ангажименти, къде може да те открие човек в свободното ти време? Как обичаш да го прекарваш?

- Най-вече сред природата, обичам парковете и градинките, места с чист въздух, където мога да разхождам бебето ми и Дре, моят домашен любимец и където черпя вдъхновение. Също така гледам да прекарвам повече време в студиото, защото финализирам дебютния ми албум. Очаквайте го много скоро!

Към какъв спорт би насочил детето си след време?

- Вероятно бих му предложил бойно изкуство, най-вече заради дисциплината и самоконтрола, на които те учат те. Но в крайна сметка бих го подкрепил какъвто и спорт да избере. Определено обаче ще настоявам да има спорт, като част от ежедневието му.

Прочетете още