Започва подкастът „Какво става в София“

Започва подкастът „Какво става в София“
25 Август 2022

Сдружение „Избери България“ е продуцент на  новия подкаст „Искам интервю“с водеща Екатерина Генова.  Първите епизоди със заглавие „Какво става в София“  ще бъдат посветени на столицата.

Ще задаваме въпроси   към представителите на местната власт -  за направеното и за онова, което очакваме да се направи в столицата. Ще включим в диалога и жители на града, които имат позиция за развитието на своя квартал и град и които търсят решаване на проблемите чрез диалог с местната власт и институции. 

Първи гост в студиото на „Какво става в София“ е председателят на Общинския съвет Георги Георгиев.

Как ще пътуваме от септември в градския транспорт и наистина ли хартиеният билет ще отиде в историята? Може ли общинската власт да се справи с гонките и дрифтовете в центъра на София и по основните булеварди? Докъде ще стигне метрото и успява ли то да свали столичани от колите? Ще бъде ли приета ли идеята за ограничаване на влизането на старите и неекологични коли в централната част?

Очаквайте отговорите на Георги Георгиев в първия епизод на „Какво става в София“ в ютюб канала на „Избери България“, Spotify, izberibulgaria.bg, https://www.facebook.com/izberibulgaria

И вие можете да задавате въпроси за София на мейла ни office@izberibulgaria.bg и във фейсбук профила ни.

Проектът „Какво става в София“ на сдружение „Избери България“ се подпомага от Програма „Европа“ на Столичната община. Партньори са район „Витоша“ и Нов български университет.

                         

Прочетете още